Simply Klever - Logo

Een webshop laten maken


Je hebt plannen om een webwinkel te beginnen, je bestaande online winkel te vernieuwen of je fysieke zaak uit te breiden met zo’n webshop? Dan hebben we goed nieuws want klanten kopen steeds vaker via het internet.  Wil je een webshop laten maken bij Simply Klever dan heb je gegarandeerd een online winkel met alle faciliteiten en met de look and feel die helemaal bij jouw product past.

Online winkelen

Een webshop heeft veel voordelen. Je hoeft geen dure winkelruimte te huren waar je zelf aanwezig moet zijn en tegelijk is je zaak 24/7 open. Het is de ideale manier voor een start up om producten aan te bieden. Daarbij is een webshop eveneens kostenbesparend omdat je een groot deel van de processen kan automatiseren en een heel gerichte online marketing strategie kan uitwerken.

Maar voor een webshop geldt hetzelfde als voor een fysieke winkel: de klant zal pas kopen wanneer hij zich goed voelt bij jouw shop en er vertrouwen in heeft. Daarom moet je veel aandacht besteden aan de uitstraling van je webshop en aan de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Bij Simply Klever hebben we de expertise om voor jouw een professionele webshop op maat te bouwen.

Een webshop laten maken

Bij ons een webshop laten maken

Eén van de grote voordelen van een webshop laten maken bij Simply Klever is dat wij altijd volledig op maat van jouw zaak werken. Je online winkel is dus uniek en wordt van A tot Z voor jou ontworpen. En we zorgen niet alleen voor het webdesign, we geven je webshop ook alle functionaliteiten die jij maar wenst.

 Zo kunnen we met plugins en API koppelingen verschillende andere toepassingen koppelen aan je shop. Denk maar aan je databank met voorraadbeheer. De klant weet meteen of je een product in stock hebt of niet. Of we voorzien een mailingsysteem bij je bestelformulier. Dan krijgt de klant direct een bevestiging en weet hij wanneer hij het product mag verwachten.

Uiteraard integreren we een betaalsysteem in je webshop waarmee jij online betalingen kan ontvangen. Dat kan dan weer gelinkt worden met je facturatie en boekhouding. En tenslotte zelfs met een pakjesdienst als PostNL, DPD of Bpost zodat zij onmiddellijk een transport aanvraag krijgen. De mogelijkheden zijn in feite bijna eindeloos. Kom zeker met ons praten over jouw project! We doen je graag een voorstel op maat.

Een webshop laat je trouwens ook toe om je online doelgroep makkelijk uit te breiden. Via gerichte marketing campagnes op verschillende platformen zijn potentiële klanten slechts één click van jouw product verwijderd. Met de juiste boodschap haal je zo veel nieuwe klanten naar je zaak.

Je kan vanuit je online winkel je producten ook aanbieden op andere sites via o.a. Instagram Stores, Facebook shop of op marketplaces als Amazon, Google Shopping of Ebay. Door te koppelen met Google vergroot je trouwens de online zichtbaarheid van je producten. Online gevonden worden is natuurlijk noodzakelijk voor een webshop.

Bij Simply Klever bouwen we websites op het Sitemanager platform. Daarmee beschik je over een professionele webshop met een gebruiksvriendelijk content management systeem. Je kan dus zelf makkelijk nieuwe producten toevoegen, andere zaken verwijderen en teksten of beschrijvingen aanpassen. Via de app volg je de bestellingen in real time op.

Wil je een webshop laten maken en jouw project graag eens met ons bespreken? Wij bekijken samen met jou de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte. Bekijk alvast onze verschillende referenties!