Simply Klever - Logo

BETER ONLINE SCOREN


Wanneer je investeert in een nieuwe mooie website dan wil je natuurlijk dat die online gevonden wordt door – potentiële – klanten. Kies je voor een website bij Simply Klever dan krijg je niet alleen een unieke site op maat van jouw bedrijf of organisatie, wij houden meteen rekening met alle technische en inhoudelijke aspecten die jouw online vindbaarheid vergroten.

Waarom beter online scoren?

We gaan met z’n allen steeds vaker op zoek naar informatie via het internet en we starten onze zoektocht meestal via een zoekmachine als Google. Die search engines gebruiken algoritmes om te bepalen welke webpagina’s het best aansluiten bij de termen waarover we informatie zoeken.

Hoe beter jouw website aansluit bij de vragen die via o.a. Google worden gesteld, hoe hoger je in de resultaten van de zoekmachine wordt getoond. En hoe groter de kans dat potentiële klanten jouw site bezoeken om je producten en diensten te leren kennen.

Wil jij ook beter online scoren, dan zit je bij Simply Klever alvast goed. Want wij weten precies wat jouw website nodig heeft om gevonden te worden.

Zoekmachine optimalisatie of SEO

Wie meer online zichtbaarheid wil moet dus rekening houden met de manier waarop zoekmachines werken. Dat heet zoekmachine optimalisatie of search engine optimization(SEO). 

Eigenlijk wil Google snel kunnen begrijpen waar jouw site over gaat en welke informatie er te vinden is. De site moet dus logisch worden opgebouwd en alle informatie moet in relatie staan tot elkaar.

Daarom voorziet Simply Klever een duidelijke sitemap die door Google begrepen wordt. Zo worden alle relevante pagina’s geïndexeerd en getoond wanneer iemand een zoekopdracht doet over de producten, diensten of informatie die jij te bieden hebt. Bovendien is niet alleen de structuur van de website belangrijk, ook de inhoud bepaalt of Google jouw site toont of niet. 

Die inhoud moet natuurlijk relevant zijn voor de zoekopdracht. Op basis van synoniemen, combinaties van woorden en interne of externe links weet Google heel precies of de bezoeker zijn informatie op jouw site zal vinden. 

De content op je site moet dus relevant zijn, niet te kort (daar haalt Google onvoldoende informatie uit) maar ook niet te lang (dan wordt de tekst niet meer helemaal gelezen) en goed geschreven.

Want je website is het visitekaartje van je bedrijf. Wanneer bezoekers op de site komen dat willen we natuurlijk dat ze er blijven en dat hun bezoek wordt omgezet in een nieuwe sales opportunity. Bij Simply Klever kan je niet alleen terecht voor een verbluffend webdesign, wanneer je het wenst verzorgen wij ook de professionele copywriting voor jouw site.

Wil je meer weten over ons aanbod, beter online scoren en jouw site optimaliseren voor de belangrijkste zoekmachines? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.