Simply Klever - Logo

De Kredietkoning


De Kredietkoning richt zich tot de 'hard werkende Belg' die spijtig genoeg niet altijd correct behandeld wordt door de grootbanken wanneer het gaat over het verkrijgen van een woonkrediet.

Denk aan pas afgestudeerden die net gestart zijn met werken, nieuw samengestelde gezinnen, mensen die net een echtscheiding achter de rug hebben, singles, enz… . Kortom allemaal mensen die een stabiel en vast inkomen hebben maar niet noodzakelijk op een berg spaargeld zitten.

Jammer genoeg veroordeelt het huidige klimaat en bankensysteem deze mensen in veel gevallen tot de huurmarkt.

Met De Kredietkoning kan iedereen (onder voorbehoud aanvaarding dossier) met een vast en stabiel inkomen eigenaar worden van zijn/haar eigen woning! En dit aan normale marktconforme tarieven!

De uitdaging voor De Kredietkoning was om over een website te beschikken die zich onderscheidt van de traditionele grootbanken en tegelijkertijd toch toegankelijk genoeg is voor hun doelpubliek. Met de online simulator kunnen klanten hun eerste stap zetten naar hun eigen woning!

  • Oplossingen
    Webdesign, Custom Development, Digital Strategy
  • Briefing
    Potentiële kopers van een eigendom komen via de website snel en makkelijk te weten of en hoeveel zij kunnen lenen voor de aankoop van een eigen woning. De Kredietkoning wil hypotheken veel toegankelijker maken voor iedereen.
  • Klant
    De Kredietkoning